remtec.fi

Tervetuloa online-kasinoamme

Tips och råd för att hantera sports betting bankroll

 

Du kommer alltid att hitta en elektrisk atmosfär i en bookmaker i början av NFL säsongen. Publiken är förpackade i och stora satsningar är att hastigt placeras. Men bara fyra eller fem veckor in i säsongen, mer än hälften av personer har försvunnit, och de som är kvar gör mycket mindre spel. Storspelare som hade satsat $ 500 på ett spel, var nu mycket mer försiktiga och kanske satsar $ 100 på ett spel.

Det är därför över 90% av människor som sätter spel under säsongen kommer att förlora sina pengar. De flesta människor har ingen plan för hur de ska satsa sina pengar, hoppas de bara att de ska vinna så att de fortfarande har pengar att satsa.

Med lite strategisk planering de kan öka sina chanser att vinna över säsongen och hur mycket roligt de har efter säsongen som fans. Det är roligare att spela än att sitta på åskådarplats och roligare att satsa än att bara beklaga förlusten av din tidigare satsningar.

De främsta anledningarna till att de flesta människor kommer att hamna förlora pengar är dessa:

1. De flesta människor placerar sina satsningar på ett infall, eller en föraning och inte använder ett disciplinerat förhållningssätt.

2. De tillbringar mycket tid åt att träna som att spela på, men knappast några att fundera ut hur de ska satsa. De har ingen plan, ingen aning om hur de ska sist ut för säsongen.

Är detta vad du gör?

Här är en enkel plan att följa

Fördelning på 16 matcher den här säsongen i fyra uppsättningar av fyra matcher. Sedan uppdelning dina pengar på samma sätt, i fyra lika block över säsongen.

Säg exempelvis att du har $ 800 som din bankrulle för säsongen. Detta innebär att du har fyra block på $ 200. Detta innebär också att du inte kan förlora hela din bankrulle med en dålig förlorar ström.

Om du har en bra första blocket och dubbelt så mycket pengar du har satsat du har nu $ 1000 för resten av säsongen. Du kan sedan justera alla dina block uppåt. Om du har en dålig första blocket och lyckades förlora alla dina pengar så har du fortfarande pengar du har redan tilldelats resten av ditt block.

Upprepa denna process för nästa block och du blir en av de få människor som kan satsa mer på varje match som säsongen går på snarare än mindre.

Du kan se hur detta innebär att du fortfarande har roligt, och fortfarande har pengar att satsa med.

Det finns en annan taktik du kan använda för att se till att du aldrig förlorar hela partiet på en dag. Om du skulle satsa på fem matcher på en dag och plats fem raka hundra dollar satsningar du skulle riskera ett totalt $ 500. Det blir säkert att hända minst en gång, förlorar du hela partiet! Detta har fått till ont!

Så här är ett trick för att säkerställa att den dagen du inte förlorar ganska så mycket pengar. Placera en liten $ 20 parlay satsa på de lag du räknar med att förlora. Du bör kunna hitta odds på omkring 25 till 1 för en fem team Parlay. Om alla dina lag förlorar då denna satsning kommer att sätta in och du kommer att vinna på det! Du kommer att vinna $ 500 som kommer att innebära ditt total förlust av dagen kommer bara vara $ 20, snarare än $ 500.

Du måste använda självdisciplin när du gör dina insatser. Om du inte har en stark känsla för ett spel, ska du inte satsa på det. Du behöver inte satsa på spelet helt enkelt eftersom det är på TV, och om du har en dag när du bara inte kan hitta en bra satsning sedan inte göra en. Det betyder att du kommer att ha mer pengar till imorgon!

Regler att följa för Pro Fotboll

1. Det är bäst att satsa i början av veckan om du gillar favorit för söndagens spel. Om du väntar tills Söndag kommer du att få lägre avkastning.

2. Söndag är den bästa dagen att satsa om du föredrar det svagare för spelet. De flesta människor tillbaka favorit på söndagen vilket innebär att du kommer att få bättre odds för underdog när du satsat på söndag.

3. I början av veckan är den bästa tiden att satsa om du tror att ett spel kommer att gå över den totala.

4. Och om du tror att spelet kommer att gå under total sedan satsa på en söndag, de flesta spelare föredrar att satsa över.

5. Se till att du tittar på vädret rapporter inför söndagens spel. Detta blir viktigare senare på säsongen.

6. Det lag som har ett bra rusande attack har ofta en fördel och kommer vara mer benägna att täcka spridning.

7. Interdivisional spel där du bör tänka på att spela hem hundarna.

8. En solid spela är ett team som har bra statistik för försvar, rusar och omsättning ratio.

9. Stort antal parlays generellt kommer att skada dig på längre sikt är det bättre att hålla sig till två team Parlay (Utom, naturligtvis, för exemplet ovan).

10. Ha en bra bankrulle förvaltningsplan för dina sportspel pengar kommer att hjälpa dig att bli en regelbunden vinnare. Ha alltid en plan för hur du placerar dina insatser så titta på vem du ska placera dem på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *