remtec.fi

Tervetuloa online-kasinoamme

INNAN DU BÖRJAR SPELA POKER

 

Vi översköljs just nu av en pokervåg. Teve visar turneringar, kvällstidningarna har pokerkrönikörer, de bästa pokerspelarna har blivit kändisar och var man än vänder sig möts man av reklam för olika pokerrum. Överallt visas bilden upp av den vinnande spelaren, och det framställs ibland som om att det är den enklaste saken i världen att vinna på poker. Detta är långt ifrån sanningen. Att bli en vinnande spelare kräver mycket studier av spelet och mycket övning vid pokerborden.

Här kommer några tips för dig som vill börja, eller just har börjat, spela poker.

STUDERA POKER
Ett enkelt och billigt sätt att förbättra sitt spel är att studera pokerlitteratur. Böckerna, som man idag kan hitta i stort sätt i varje bokhandel, är av blandad kvalitet. Ett tips är ändå att plöja igenom allt du kommer över, i varje bok står något som kan göra dig till en bättre spelare. En fördel med att läsa om spelet är att du, istället för att göra alla nybörjarmisstag, kan ta del av andra som gjort dem.

TITTA PÅ POKER
Att studera hur andra spelar är också ett bra sätt att utveckla sina pokerkunskaper. Logga in på ett bord på nätet, titta efter vilka spelare det är som vinner och försök komma fram till vad det är i deras spelstil som gör just dem till vinnare. Det är ingen slump att det ofta är samma spelare som lämnar borden med mest pengar, de är helt enkelt bättre än sina motspelare.

DISKUTERA POKER
Att prata om sitt spel är väldigt viktigt. Du kommer då få andras åsikter om hur de skulle ha agerat i en specifik situation, vilka sajter som har de bästa spelen, vilka böcker som är bäst osv. En annan fördel med att prata om spelet är att spelare ofta kan hjälpa varandra att hålla sig i skinnet. När man har ”tiltat” fullständigt, vilket nästan alla spelare gör ibland, är det skönt att få en knack på axeln och höra att det kan vara dags att sluta spela för dagen. De bästa spelarna i världen har oftast lärt sig spelet tillsammans med andra.

GÖR DET SOM ÄR BÄST FÖR DIG
Det är viktigt att du gör det du är bäst på. Bara för att tidningarna skriver om någon som plockar hem stora prissummor i turneringar eller att du har hört talas om någon som drar hem stora summor på ett specifikt spel betyder det inte att det passar för dig. Poker handlar om att utnyttja sina egna styrkor, och då har det ingen betydelse vad andra gör. Spela på nivåer din bankrulle klarar av, spela bara spel du kan hantera och gör detta när du är i form. Då ger du dig själv chansen att faktiskt vinna pengar på poker, vilket är få förunnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *